USA lahtistel neljandasse ringi jõudnud Kontaveit: minul pole enam midagi kaotada ja lähen enda parimat tennist näitama (2)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Anett Kontaveit mängib US Openi neljandas ringis Naomi Osakaga, kellega kohtus läinud nädalal ka Cincinnati tenniseturniiril.
Anett Kontaveit mängib US Openi neljandas ringis Naomi Osakaga, kellega kohtus läinud nädalal ka Cincinnati tenniseturniiril. Foto: JASON SZENES/EPA

Eesti esireket Anett Kontaveit jätkas USA lahtistel suurepärast mängu ja ta vajas 24. asetatud poolatari Magda Linette alistamiseks ainult tundi ja 10 minutit. See oli edasist turniiri arvestades kasulik, sest väljakul tuli joosta väga kuumades oludes.

New Yorgis oli täna kaunis suveilm, kus päike paistis pilvitus taevas ja õhutemperatuur küündis 30 kraadini. Kohtumine ise algas Kontaveiti jaoks ootamatult kehvasti. Ta alustas esimesena pallimist ning kaotas selle lausa nulliga. Õnneks see teda rivist välja ei viinud ja peagi särasid tablool juba Eesti esireketi 4:1 edunumbrid. Just selline kiire vastamine on Kontaveiti mängus üha sagedam nähtus.

«Suudan end varasemast rohkem talitseda. Kui kaotan punkti, siis ei ela seda niiväga üle ning mõtlen juba järgmistele sammudele,» tõi Kontaveit välja ühe elemendi, mis tema mängus paranenud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles