Ilusat esitust teinud eestlane keeras Rally Estonial masina üle katuse

Postimees Sport
Copy
Georg Linnamäe.
Georg Linnamäe. Foto: Erakogu

Rally Estonial karjääri teist võistlust R5-autol teinud Georg Linnamäe keeras seitsmendal kiiruskatsel masina üle katuse. Nii tema kui ka kaardilugeja Volodõmõr Korsiaga on kõik korras.

Ralliraadio raporteeris, et õnnetus juhtus pikas paremkurvis ning Linnamäe Volkswagen Polo käis kraavis. Pärast rullumist oleks auto peaaegu ka katset blokeerima jäänud, kuid õnneks suudeti tee puhtaks teha. 

Eestlane kirjeldas Elu24 ühismeedias ka oma õnnetust. «Mis juhtus oli see, et tulime hüppelt, autos läks väga lärmakaks ja siis arvasin kohe, et autoga on midagi viga. Hakkasin temperatuuri jälgima. Oma kaardilugejat (Volodõmõr Korsiat – toim.) väga ei kuulanud ja kui aus olla väga ei kuulnud ning järgmise nuki taga ootas mind trikikas kurv, mis tundub esmapilgul väga kiire aga tegelikult lõpus keeras peale, ilma kaardilugejata väga keeruline siukest ära märgata,» selgitas Linnamäe ning avaldas lootust, et tal õnnestub pühapäeval Super-rally süsteemis taas rajale tulla. 

Linnamäe oli pärast kuut katset R5-arvestuses 29 auto konkurentsis tublil 11. kohal. Kaotust liider Oliver Solbergile oli kogunenud 57,3 sekundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles