Läti rallifännid teevad eestlaste ees sügava kummarduse seljanka puudumisest hoolimata (3)

Lenel Karu
, reporter
Copy
Lätist pärit Toms Timosko (vasakult kolmas) nautis Kaagvere katseid *pühapäeval koos sõpradega ning ütles, et puudust tunti ainult maitsvast seljankast.
Lätist pärit Toms Timosko (vasakult kolmas) nautis Kaagvere katseid *pühapäeval koos sõpradega ning ütles, et puudust tunti ainult maitsvast seljankast. Foto: Margus Ansu

WRC-masinate võidusõit ei nõudnud vaeva mitte ainult sõitjatelt, vaid ka fännidelt. Tuli hoida ennast erksana ja õigel ajal lippu lehvitada. Oluliseks jututeemaks kujunes igal pool toit ning näiteks lätlastest fännidel oli nimetada üks kindel asi, mis menüüst puudu jäi – seljanka.

Toms Timosko, üks Lätist tulnud rallisõprade grupi liige, rääkis, et pitsa oli tema jaoks toidutelkides positiivne üllatus. Üks, millest lõunanaabrid aga siin puudust on tundnud, on maitsev seljankasupp. «Teise ja kolmanda päeva hommikul oleks see eriti vajalik olnud,» selgitas Timosko.

Sama seltskonna õrnema soo esindajad oleks järgmisel korral väga õnnelikud ka valge veini üle.

Täna algab lätlastel kojuminek, kuigi rallist isu täis neil veel ei ole. «Ausalt öeldes on kurb mõelda, et see kõik on tänasega läbi. Aga see võimalus olla rallipubliku hulgas tagasi pärast nii pikka pausi nõuab eestlaste ees küll sügavat kummardust,» lisas Timosko.

Lätlaste sõnul on Ott Tänak ja Martin Järveoja nende eeskujud ja justkui nende endi riigi tšempionid, sest Lätis sellisel tasemel sõitjaid praegu pole. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles