Fotod Eesti fitnessivõistlejad avasid medaliarve

Postimees Sport
Copy

Pühapäeval toimus Riias mainekas kulturismi ja fitnessi võistlus Riga Pearl 2020. Võistlustules oli ka kümme eestlast, kes avasid ühtlasi meie fitnessivõistlejate käesoleva hooaja medalikonto. 

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Eesti sportlased olid edukad mitmes erinevas kategoorias: kuldmedali võitis Ketlin Kuuskne (wellness fitness), hõbemedalid tõid koju Regina Tselik (wellness fitness) ja Laura Johanna Derkun (bikinifitnessi masters vanuseklass).

Pronksiseid autasusid teeniti lõunanaabrite juures koguni viis: Relika Merilai (bikinifitness – 162cm ja masters vanuseklass), Kristle Tamm (bikinifitness – 166 cm), Laura Johanna Derkun (bikinifitness – 172 cm) ja Rasmus Klaos (men’s physique) kategoorias.

Lisaks olid võistlustules veel Annika Luik (bikinifitness – 166 cm 5. koht ja masters bikinifitness 4. koht), Regina Tselik (bikinifitness – 166cm 6. koht), Tiina Puzõrjova (bodyfitness), Märt Erm (men’s physique 4. koht) ja Jevgeni Lyapin (men’s physique 5. koht).

Riga Pearl võistlus oli sportlaste jaoks põhiliseks prooviks eelseisvatele Eesti meistrivõistluste eel, mis toimuvad 10. oktoobril Pärnu kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles