Valitseval meistril läks raskeks, Kawhi Leonard näitas kaitses taset

Karl Mihkel Eller
Copy
Paul George viskas võidumängus 32 punkti.
Paul George viskas võidumängus 32 punkti. Foto: Kim Klement/USA TODAY Sports/Scanpix

Korvpalliliiga NBA läinud öistes kohtumistes suuri üllatusi aset ei leidnud. Los Angeles Clippers võitis läänekonverentsi poolfinaali kolmanda kohtumise ning juhib seeriat 2:1.

Clippersi kaks superstaari Paul George ja Kawhi Leonard aitasid oma klubi 113:107 võiduni. George viskas 32 punkti ning Leonard 23, kuid viimane oli efektiivne kaitsetegevuses. Eriti meeldejääv oli Leonardi blokk Jamal Murray vastu, kus ta takistas pallil korvi jõuda väga eriskummalise blokiga.

Nuggetsi poolel viskas samuti 32 punkti Nikola Jokic ning ühtlasi võttis serblane 12 lauapalli. Denveril on nüüd seis keeruline. Kui nad ei suuda järgmiseks kohtumises võitu noppida on nende edasipääsu lootused õhkõrnad.

Idakonverentsi poolfinaalis Boston Celticsi ja Toronto Raptorsi vahel juhib seeriat 3:2 Celtics. Bostoni klubi oli valitsevast NBA meistrist viiendas mängus parem 111:89. Võitjad panid oma paremuse maksma juba avaveerandil, kui Raptorsil lasti vistata vaid 11 punkti. Nii vähe punkte on ühel veerandajal NBA ajaloos play-off mängudes kogutud veel vaid ühel korral.

Vahepeal lausa 30 punktiga juhtinud Celticsi ridades viskas enim punkte Jaylen Brown, kelle arvele kogunes 27 silma. Ühtlasi viskasid kõik Celticsi algrivistuse mängijad kahekohalise arvu punkte.

Fred VanVleet oli Toronto parim 18 punkti ja viies resultatiivse sööduga. Kaitses domineerinud Celtics on Raptorsi surunud vastu seina. Seni suutis Raptors küll seeriat 2:0 juhtima asuda ning enne seda kohtumist oli seis 2:2. Nüüd on valitseval meistril vaja võtta kaks järjestikust võitu, et hooaega elus hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles