PowerStage ⟩ Rallikommentaator sõitjate nurinast: ralli peabki pakkuma erinevaid väljakutseid

Postimees Sport
Copy
Julian Porter
Julian Porter Foto: WRC

«PowerStage» tegi Rally Estoniast põhjaliku kokkuvõtte, kus said sõna sõitjad, tiimipealikud ja ekspedid. Näiteks tõi WRC TV kommentaator Julian Porter välja, et muutlikud olud ja tingimused kuuluvad ralli juurde ja nende pärast ei tohiks pahane olla.

WRC All Live kommentaator Julian Porter avaldas rallijärgses intervjuus, et tema ei nõustu mõnede sõitjate nurinaga, kes tõid esile, et Eesti kruusateed olid katsete teiseks läbimiseks päris ära lõhutud ja rabedad.

«Mõned sõitjad ütlesid, et teed olid teisel läbimisel päris karmiks läinud. Aga ralli peabki pakkuma erinevaid väljakutseid. Ei saa olla nii, et meil on igal pool suurepärased tingimused,» ütles Porter «PowerStages».

«Muidugi on Rally Estonia korraldajad katsetega palju vaeva näinud, aga pehme pinnase tõttu lähebki tee natuke katkisemaks. Aga kui katse on esimesel ja teisel läbimisel perfektne, siis ei teki mingeid lugusid ja draamat. Aga rallis on seda seda vaja,» lisas Porter.

Ta toob hea näite samuti pühapäeval toimunud vormel 1 etapist. «Vaatasin just Itaalia GP finišit, kus Pierre Gasly võitis. Kõik räägivad sellest, sest see on eriline lugu.»

PowerStage saateteemad:

Enam kui poolteist tundi kestvas «PowerStage'i» episoodis teevad saatejuhid Rauno Paltser ja Gustav Kruuda põhjaliku kokkuvõte võistlusest ning lisaks saates kõlavad mitmed intervjuud.

Hyundai meeskonna juht Andrea Adamo

WRC3 klassi võitja Oliver Solberg

WRC2 klassi võitja Mads Östberg

WRC3 klassis poodiumil lõpetanud Egon Kaur

WRC3 klassis osalenud Karl Kruuda - Dale Moscatt

JWRC klassis poodiumil lõpetanud Robert Virves

WRC All Live kommentaator Julian Porter

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles