Prantsusmaa väljaanne seostab Eesti jalgpallikoondise ründajat Belgia ja Šveitsi tippklubidega

Christopher Krutto
Copy
Rauno Sappinen
Rauno Sappinen Foto: Jana Pipar/EJL

Jalgpalli Premium liiga parim väravalööja Rauno Sappinen võib Prantsusmaa väljaande Leero Sport News andmetel peagi Kesk-Euroopasse siirduda.

Leero Sport News tegi Flora ründajaga intervjuu, kus uuris Liege'i Standardi ja Servette'i huvi vastu. Kümnel korral Belgia meistriks tulnud Liege lõpetas mullu kõrgliigas viiendal kohal. Möödunud sajandil 17 korda Šveitsi meistriks kroonitud Servette jäi neljandaks.

«Ma olen küll praegu keskendunud Flora projektile, aga Servette'i ja Standardi huvist olen väga meelitatud. See tähendab, et ma olen hästi töötanud ja liigun õiges suunas, mis annab motivatsiooni juurde,» ütles Sappinen. «Olen jalgpallifanaatik ja jälgin paljusid liigasid. Muidugi tean neid klubisid,» lisas Eesti koondise tipuründaja.

Sappinen rääkis portaalile veel, et naudib Flora praeguses süsteemis mängimist. «Mulle meeldib, kui minu taga mängib traditsiooniline number 10, kes oskab häid sööte mängida ja tempot kontrollida. Lisaks meeldib mulle ääremängijatega kombineerida ja ründes naudin kõige rohkem seda, kui me suudame triblingute ja jooksudega kaitseliini paanikasse viia.»

24-aastane ründaja kiitis veel Flora peatreenerit Jürgen Henni ja tunnistas, et tema lemmikründajaks on Manchester City staar Sergio Agüero.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles