Koroonaviirus ründab VTB ja KHLi liigat, Helsingi Jokerit pandi igaks juhuks karantiini

Ville Arike
, reporter
Copy
Helsingi Jokerite mängijad on hooaja alguses saanud piisavalt põhjust rõõmustamiseks, kahe mänguga on visatud üheksa väravat.
Helsingi Jokerite mängijad on hooaja alguses saanud piisavalt põhjust rõõmustamiseks, kahe mänguga on visatud üheksa väravat. Foto: Edijs Palens/zumapress.com/Scanpix

20. septembril algava korvpalli VTB Ühisliiga kahes meeskonnas on avastatud koroonapositiivseid ja nood istuvad karantiinis. Juba käivas hokiliigas KHL on samad probleemid ja rida mänge jäetakse ära. Soome ametivõimud panid Helsingi Jokerite meeskonna igaks juhuks kaheks nädalaks karantiini.

Soome tippklubi teatas täna veidi enne keskpäeva, et õhtuks kodujääl plaanitud mäng Kaasani Ak Barsiga jääb ära ja lükatakse tulevikku. Jokerite meeskond on saadetud karantiini, sest eelmises kohtumises võidi kokku puutuda vastastiimi, Nižnekamski Neftehimiku koroonapositiivsete mängijatega. 

Samamoodi jääb täna Riias ära mäng kohaliku Dinamo ja Neftehimiku vahel. Venemaa klubi mängijad, treenerid ja muu personal andis pärast Helsingis peetud mängu Lätisse jõudes koroonatesti ning neist neli olid positiivsed. Hiljem avaldatud andmete põhjal on see arv suurenenud seitsmeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles