NHLi tippväravavaht tahab 40-aastasena karjääri jätkata

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Brodeur
Martin Brodeur Foto: Reuters / Scanpix

New Jersey Devilsi puurivaht Martin Brodeur oli varem lubanud, et käesolev hooaeg jääb talle viimaseks. Nüüd on mees aga ümber mõelnud.

«Tunnen mängust mõnu,» ütles mais 40-aastaseks saav Brodeur. «Vaatan asjale praegu teise pilguga kui eelmisel suvel või hooaja alguses. Mu otsus ei ole veel sada protsenti kindel, aga praegu kaldun kindlasti selle poole, et järgmisel aastal jätkata.»

Kindlasti meeldib selline otsus ka Devilsi juhtkonnale, sest meeskonnal puudub hetkel Brodeuri kõrval selge tippväravavaht. Teine number Johan Hedberg on pealegi Brodeurist vaid aasta noorem, Keith Kinkaid ja Scott Wedgewood aga jällegi päris noorukid.

Kolmekordne Stanley karika võitja ja kahe olümpiakulla omanik Brodeur on Devilsis mänginud terve oma karjääri, alates 1991. aastast. Kanadalane hoiab enda käes mitmeid NHLi rekordeid – enim mänguminuteid, enim võite ja enim nullimänge põhihooajal, kui mainida vaid tähtsamaid saavutusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles