OlyBet Kings of Tallinn – Põhjamaade suurim pokkerifestival

OlyBet
Copy
Foto: AdobeStock

OlyBet Kings of Tallinn on Eestis välja töötatud iga-aastane pokkerifestival, mis toimub alates 2015. aastast. Tegemist on rahvusvaheliselt tunnustatud festivaliga, mis iga aastaga on kasvanud aina suuremaks ning meelitab kohale üha rohkem pokkerihuvilisi. Näiteks on turniiril osalenud mitmed tuntud pokkerimängijad nagu Juhan Helppi, Ilari Sahamies, Jason Wheeler ja Dominik Pańka ning kohalikest mängijatest Ranno Sootla, Ermo Kosk jt. 

Peale 4-päevase põhiturniiri, toimub festivalil ligi 40 erineva formaadi ja osalustasuga    pokkeriturniiri. Näiteks toimuvad Texas Holdem, Omaha, High Roller ning Open Face Chinese turniirid. Ühe erilise turniirina toimub Kuulsuste eri, kus saab mängida erinevate avaliku elu tegelaste vastu. Festivalil tasub registreerida end 4-liikmelise tiimina, sest kokkuvõttes kõige parema tulemuse saanud tiimi ootab ees auhind. Turniiri ajakava on üles ehitatud nii, et mängijad saaksid mängida põhiturniiri ja enamikku kõrvalturniire. 

Lisaks erinevatele turniidile toimuvad festivali vältel mängud rahalaudades, kus saab mängida ööpäevaringselt terve festivali vältel. Mängida saab näiteks Texas Hold’emit, Omahat, kui ka mitmeid teisi mänge ning panused varieeruvad 2 eurost kuni 20 euroni ja rohkem.  

Kui soovid järgmisest Kings of Tallinn pokkerifestivalist osa võtta, siis tasub tähele panna, et varajasi registreerunuid ootab boonus. Täpsete tingimustega saab tutvuda Kings of Tallinn kodulehel. Kui aga tervele festivalile piletit osta ei soovi, siis on võimalus enda oskused proovile panna OlyBeti online kvalifikatsioonides. 

Copy
Tagasi üles