Ralliportaal: on üha tõenäolisem, et WRC-hooaeg lõpeb hoopis detsembris ja kohas, kus seda ei ootaks

Postimees Sport
Copy
Monza ringrajal on aastaid peetud sõuvõistlust. Siin pildil istub ralliauto roolis legendaarne Moto GP äss Valentino Rossi.
Monza ringrajal on aastaid peetud sõuvõistlust. Siin pildil istub ralliauto roolis legendaarne Moto GP äss Valentino Rossi. Foto: LaPresse/Photo4/LaPresse

Autoralli MM-sarja ametlik kalender näeb praegu ette, et koroonakriisist räsitud tänavune hooaeg lõpeb 22. novembril Belgias. Ralliportaal DirtFish kirjutab aga, et tegelikult võib finiš lükkuda paar nädalat hilisemaks.

Nimelt kirjutab rallimaailma tunnustatuim ajakirjanik David Evans, et väidetavalt kaalutakse mõtet lõpetada hooaeg hoopis 3.-6. detsembrini Itaalias, kus võtaks karusselli vastu Monza ringrada.

Jah, Monza on tuntud vormelirajana ning üle-eelmisel nädalavahetusel kihutati seal F1-sarja etapp. Samas on Monzas alates 1978. aastast toimunud rallisõu, kus on aastate jooksul käinud kihutamas näiteks üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb, Thierry Neuville ja Andreas Mikkelsen. Rallisõu üks tihedamaid külalisi on olnud Moto GP legend Valentino Rossi, kes on Monzas korduvalt taltsutanud WRC-autot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles