Clijsters ja Wozniacki noppisid kindla võidu, Schiavone pakkis reketid

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Clijsters
Kim Clijsters Foto: SCANPIX

Austraalia lahtiste naisteturniiril ei tekkinud Kim Clijstersil teises ringis vähimaidki probleeme prantslanna Stephanie Foretz Gaconi alistamisega. Belglanna võidunumbrid olid 6:0 6:1.

Teine ring jäi aga laeks mullusele veerandfinalistile Francesca Schiavonele. Turniiril 10. paigutust omanud itaallanna kaotas kahes setis kaasmaalannale Romina Oprandile 4:6 3:6.

Maailma esireket Caroline Wozniacki andis Anna Tatishvilile avasetis ära vaid ühe geimi. Teine sett oli tasavägisem ja läks kiiresse lõppmängu, kuid Wozniacki võidunumbrid olid lõpuks siiski 6:1 7:6.

Kindla võidu võttis ka 5. asetusega hiinlanna Na Li, kes alistas austraallanna Olivia Rogowska 6:2 6:2. Jelena Jankovic oli 6:4 6:2 üle Taipeid esindavast Kai-Chen Changist.

Kaia Kanepi paarismängupartner Julia Görges jõudis kolmandasse ringi 6:2 2:0 võiduga Eleni Daniilidou üle. Sellelt seisult pidi kreeklanna vigastuse tõttu edasimängimisest loobuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles