Flora pääses edasi ega kavatse loorberitele puhkama jääda. Henn: võiksime tunda teatavat enesekindlust

Henry Lääne
, reporter
Copy
FC Flora peatreener Jürgen Henn.
FC Flora peatreener Jürgen Henn. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Jalgpalli Euroopa liigas kolmandasse eelringi pääsenud Tallinna Flora peatreener Jürgen Henn sõnas pärast kohtumist, et jäi rahule oma meeskonna võimekusega luua väravavõimalusi. Eesti meistrile 1:2 kaotanud Reykjaviki KRi loots Runar Kristinsson aga ütles, et tema hinnangul oli Islandi klubi 90 minuti jooksul parem.

Florale tõid võidu Rauno Sappineni ja Michael Lilanderi väravad avapoolajal. KR lõi autabamuse 75. minutil, kui Kristjan Floki Finnbogason koksas peaga väravasse Kennie Choparti karistuslöögi. Sealjuures tuleb mainida, et alates 58. minutist mängis KR vähemuses, sest kohtumise jooksul kaks korda Rauno Alliku maha võtnud ja kaks kollast kaarti teeninud Aegir Jonasson saadeti varajase duši alla.

«Tunnen suurt pettumust,» alustas Kristinsson. «Arvan, et olime 90 minuti peale parem meeskond. Isegi, kui mängisime vähemuses, suutsime survestada. Kahju, et mäng algas halvasti, sest andsime värava ära, kui olime rünnaku ülesehituses lohakad,» viitas ta Sappineni vasturünnakust sündinud tabamusele. «Flora ongi vasturünnakutel väga hea. Pärast poolega uskusime siiski, et suudame tagasi tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles