Eesti sprinter teenis tipptiimi särgis juba teise etapivõidu

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Martin Laas on Slovakkia velotuuril võitnud kaks etappi.
Martin Laas on Slovakkia velotuuril võitnud kaks etappi. Foto: Bettini/BORA-hansgrohe

Heas hoos Martin Laas (Bora-Hansgrohe) teenis Slovakkia velotuuril juba teise võidu, kui oli kiireim 181 kilomeetri pikkusel kolmandal etapil.  

Ka velotuuri avaetapi võitnud eestlasel on jalgrattamaailma tippklubi Bora-Hansgrohe särgis kirjas nüüd kaks võitu. Grupifinišis edestas ta teisena lõpetanud Sean De Bie'd (Bingoal - Wallonie Bruxelles) ja kolmandaks tulnud David van der Poeli (Alpecin-Fenix).

«Viimasel tõusul jagunes grupp kaheks. Mina suutsin püsida esimeses grupis ning olin viimases kurvis enne finišisirget heal positsioonil. Sel hetkel oli selge, et asi laheneb sprindifinišiga. Püsisin Schilli (meeskonnakaaslane Andreas Schillinger - toim) tagumises rattas. Ta vedas mind hästi välja ja mul tuli lihtsalt gaas põhja vajutada. Lõpuks kõik sujus ja sain siit oma teise võidu. Suur tänu kogu meeskonnale hea tiimitöö eest,» lausus 27-aastane Laas.

Slovakkia velotuuril võistlevad ka Israel Start-Up Nationi eestlased Mihkel Räim ja Norman Vahtra. Räim lõpetas kolmanda etapi 60. positsioonil (+55), vahtra ületas finišijoone 95. kohal (+10.39).

Slovakkia Velotuuri 3. etapp Profiililt samasugune nagu eile põhimõtteliselt. Alguses järsk tõus ja arvata oli, et...

Posted by Mihkel Räim Official on Friday, 18 September 2020

Velotuuril jääb sõita veel üks etapp. Võistluste üldliider on sakslane Jannik Steimle (Deceuninck - Quick Step). Temaga sama aeg on kirjas teisel sakslasel Nico Denzil (Team Sunweb), kolmandal kohal on uusmeremaalane Shane Archbold (Deceuninck - Quick Step, +14).

Parima eestlasena hoiab üldarvestuses 38. kohta Räim (+1.51), Laas on 70. kohal (+17.19) ning Vahtra 89. positsioonil (+28.05).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles