Neuville: jah, võitlen esikoha nimel, kuid lootsin kiirem olla

Henry Lääne
, reporter
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Jarek Jõepera

Türgi MM-ralli liidrist Sebastien Ogier'st 1,6 sekundi kaugusel olev Thierry Neuville tunnistas enne võistluspäeva poolitavat teeninduspausi, et lootis näidata paremat kiirust.

«Jah, võitlen küll esikoha pärast, kuid mul oli testidel veel parem tunne ja soovisin olla parema hooga. Muidugi, eks teised suruvad ka, aga mul on juhitavusega veidi probleeme, mis mängib siin suurt rolli,» selgitas belglane.

MM-sarja üldarvestuses rekordilised viis korda teiseks jäänud Neuville lisas: «Mul õnnestus tuua auto osas mõned kohad välja, mis lubab inseneridel ehk masinat parandada. Saame tiimini jõudvas infovoos ära märkida kohad, kus ma polnud millegagi rahul. Roolil on nupp, millega saame signaali saata. Äkki õnnestub teeninduses midagi teha. Meil on pikk paus ees.»

Neuville tunnistas, et Türgi on ettearvamatu ralli, mistõttu võib võistlusel veel palju juhtuda. «Olen lihtsalt õnnelik, et mul õnnestus hommikupoolikul probleemideta lõpuni tulla. Loodetavasti õnnestub see ka õhtul, samal ajal Ogier'ga võideldes ning lõpuks ka esikohal olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles