Liverpool teenis magusa võidu, ent üks tiimi liige vihastas Klopi välja: oled sa segane!?

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: NEIL HALL/Pool via REUTERS/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga valitsev meister Liverpool teenis lähirivaali Londoni Chelsea vastu 2:0 võidu, ent peatreenerit Jürgen Kloppi häiris üks mängu ajal toimunud intsident. 

Liverpooli edus mängis olulist rolli tõik, et Chelsea mängis 45 minutit vähemuses. Avapoolaja lõpus karistas peakohtunik Paul Tierney vastase maha tõmmanud Andreas Christenseni esialgu kollase, ent pärast video vaatamist punase kaardiga.

Selleks hetkeks oli seis veel 0:0. Mõistagi läks võõrsil mänginud Liverpooli elu juhtunu järel lihtsamaks, ent üks võistkonna liige näitas oma rõõmu liialt palju välja. Vastase ebaedu üle liigne tähistamine ajas Klopi harja punaseks.

«Oled sa segane?! Me ei tee sellised asju, okei?» manitses peatreener üht tribüünil istunud tiimi liiget. Klopi sõnutsi polnud tegemist vahetusmängija, vaid ühe tema abilisega. 

«Ütlesin talle juba, mis ma asjast arvan ja ta mõistis,» jätkas Klopp pressikonverentsil. «Praegu on olukord klaaritud, aga sel hetkel olin vihane. Ma ei taha mängu ajal selliste asjadega tegeleda.»

Mänguga jäi sakslane siiski rahule. «Kas me oleks täisrivistuses Chelseat võitnud? Kes seda teab! Mängisime tugeva avapoolaja, nii et me olime selleks võimelised. Aga kas nii ka läinuks, ei saa me kunagi teada,» märkis pealik.

«Tean, et teisel poolajal oli hoopis teine mäng, aga mulle meeldis nähtu juba enne. Pausil oli meil mõnus vestlus, kus arutasime mõned olukorrad läbi, et mida võiks paremini teha.»

Liverpool tegi pärast riietusruumidest naasmist sotid selgeks üsna kiiresti. Sadio Mane oli täpne 50. ja 54. minutil ning sellest võiduks piisas. Tõsi, Chelseal oli võimalik mängu tagasi tulla, ent veerand tundi enne matši lõppu eksis Jorginho penaltil. 

Liverpool on võitnud mõlemad seni peetud mängud. Midagi lihtsalt pole aga tulnud, avavoorus alistati 4:3 Leeds. Esimeste voorude järel jätkavad puhaste paberitega veel Crystal Palace, Arsenal, Everton ja Leicester.

«Järgmine mäng tuleb jälle raske. Arsenal on viimastel kuudel justkui lennanud. Aga kui suudame oma mängu kannatlikult peale suruda, siis saadab meid edu,» vaatas Klopp juba ette nädala pärast peetavale matšile.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles