FC Flora keskkaitsja liitus Inglismaa tippklubi akadeemiaga (1)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Maksim Paskotši siirdus mullu Florast Tottenhami.
Maksim Paskotši siirdus mullu Florast Tottenhami. Foto: FC Flora/Facebook

FC Flora 17-aastane keskkaitsja Maksim Paskotši liitus Inglismaa Premier League’i klubi Tottenham Hotspuri noorteakadeemiaga. Paskotši sõlmis Tottenhamiga kolmeaastase lepingu, kuid detailsemaid ülemineku tingimusi FC Flora ei avalda.

17-aastane Paskotši on kaitsjana esindanud Florat 61-s mängus. Lisaks on ta esindanud U16 koondist neli ning U17 koondist 11 korda. Tottenhamis käis keskkaitsja testimisel eakaaslaste juures esimest korda selle aasta augustis.

«Ma ei saa kirjeldada, kui õnnelik ma praegu olen! See on väga raske, aga samas võimas samm minu karjääris. Tahan tänada kõiki Flora mängijaid ja eriti treenereid, kes andsid mulle väga palju ja ma olen kindel, et neid inimesi ma ei unusta ja nendega jääme headeks sõpradeks. Treeneritele ja mängijatele – aitäh usalduse ja kogemuse eest! Üks klubi. Üks pere!» lausus noormees Flora pressiteate vahendusel.

FC Flora spordidirektor Norbert Hurt ütles, et Tottenham näitas Paskotši vastu esmalt huvi suve keskpaigas. «Juuli lõpus saime info, et Tottenham on Maksimist huvitatud ja soovivad teda enda juurde testima. Testimine läks hästi, Tottenham oli nähtuga rahul. Samal aja tutvusin mina klubiga, et saada aimu, millise keskkonnaga on tegemist, kui mängija peaks sinna siirduma,» rääkis Hurt.

«Väga kiiresti sai selgeks, et inimesed on avatud ja toetavad. Iga mängija, kes sinna tuuakse, peab olema esindusmeeskonna perspektiiviga. Niisama mängijaid kokku ei kuhjata. Kohapeal tehakse lisaks meeskonna treeningutele individuaalsed plaanid, et mängija meisterlikkus viia võimalikult kõrgele tasemele,» jätkas Hurt.

Tottenham Hotspuri noorteakadeemia põhitööks on andekate noormängijate arendamine ning nende süsteem on hinnatud kõrgema kategooria noortesüsteemiks. Nende nimekirjast on tippu jõudnud näiteks Harry Kane ja Ledley King.

Maksim Paskotši liitus Tottenham Hotspuri noorteakadeemiaga! Edu ja suuri kordaminekuid Maksim! ? ?? Loe rohkem: https://fcflora.ee/maksim-paskotsi-liitus-tottenham-hotspursi-noorteakadeemiaga/

Posted by FC Flora on Monday, 21 September 2020
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles