17-aastane eestlane sõlmis Milano Interiga profilepingu (1)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Oliver Jürgens hakkab mängima kuulsas Milano Interis.
Oliver Jürgens hakkab mängima kuulsas Milano Interis. Foto: Instagram/oliverjurgensofficial

17-aastane Oliver Jürgens sõlmis profilepingu Itaalia kõrgliigas mängiva Milano Interiga.

«Olen õnnelik, et sõlmisin oma esimese profilepingu Interiga. Astusin taas sammu kõrgemale. Nüüd on pilgud algaval hooajal. Edasi, Inter!» teatas Jürgens Instagramis.

Nõmme Unitedist tuule tiibadesse saanud Jürgens liitus eelmisel suvel Itaalia kõrgliigas palliva Hellas Veronaga, kelle U17 meeskonna eest lõi 13 kohtumisega kaheksa väravat.

Talvel siirdus ta laenulepingu alusel edasi AS Roma leeri, kelle U17 võistkonna eest jõudis väljakul käia neli korda ning lüüa selle ajaga neli väravat. Vahetult enne koroonapausi teenis noormees kutse ka Roma Primavera (U19) satsi juurde, kuid kohtumises Interi vastu ta võimalust veel ei saanud.

Noore mängumehe isa Jüri Jürgens ütles mai alguses Soccernet.ee-le, et poisi vastu on huvi tuntud pea igast Euroopa kõrgliigast. «Saksamaalt ja Inglismaalt on alati huvi olnud. Aasta tagasi oli samuti, aga siis me valisime Itaalia,» ütles ta. Konkreetsemalt tõstis isa Jürgens esile Valencia vutiklubi, kuid lisas, et läbirääkimistes ollakse ka AS Romaga.

Itaalia meedia andmetel konkureerisid Jürgensi allkirja eest Milano Interiga eelkõige Valencia ja Inglismaa klubi Leicester City.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles