FIA president tunnustas eestlaste ettevõtmist

Henry Lääne
, reporter
Copy
Jean Todt.
Jean Todt. Foto: JEAN-FRANCOIS MONIER/AFP

Oma tervituskirjas tänab Rahvusvahelise Autoliidu FIA president Jean Todt kõiki Eesti laste hobikardisarjas Talendid Rajale osalejaid ning võistluse panust ülemaailmse liiklusohutuskampaania FIA Action For Road Safety sõnumi levitamise eest, vahendab talendidrajale.ee.

«Täname teid kirja ja piltide eest ning soovin õnne kõikidele võitjatele. Hindan teie tugevat panust liiklusohutuse propageerimisel ja julgustan teid edaspidigi levitama ohutu liiklemise sõnumit nooremate inimeste seas,» ütles Todt oma e-kirjas sarja korraldajatele.

Todt on olnud FIA president alates 2009. aastast ning üheks tema valimisloosungiks oligi liiklusohutuse alase teadlikkuse tõstmine. Aastate jooksul on prantslane palunud kõikidel autospordialadel levitada ohutu liiklemise sõnumit läbi tuntud võidusõitjate.

«Laste hobikardisari Talendid Rajale eesmärgiks on pakkuda võimalikult paljudele lastele võimalust soodsaimal võimalikul moel võidusõiduga alustada. Aastate jooksul on sari üles noppinud hulganiste talente, kellest paljudest on tänaseks sirgunud tipptasemel kardisõitjad. Nemad on omakorda eeskujuks paljudele noorematele nii oma tegemistega võistlusrajal kui ka väljaspool seda,» selgitas Talendid Rajale eestvedaja Martin Harak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles