Olle vahendas kahtlase pakikese Tammjärvele, koondise arst rikkus reegleid (3)

Postimees Sport
Copy
Raul Olle ja Mati Alaver.
Raul Olle ja Mati Alaver. Foto: Liis Treimann/Postimees

Mullu Seefeldis lahvatanud dopinguskandaaliga olid esialgu teadaolevalt seotud meie suusatajad Karel Tammjärv, Andreas Veerpalu, Algo Kärp ning treeneri Mati Alaver ja Andrus Veerpalu. Kaudseid osalisi oli aga veel. 

Kokku kuulati kriminaalasja raames koos Alaveriga üle rohkem kui kümme inimest. Üks nendest oli endine tuntud murdmaasuusataja Raul Olle, kelle pikaaegne treener Alaver oli. Olle sõnul usaldas ta Matit väga ja ehkki tema sõnul pole Mati treenerina talle kunagi dopingutarvitamist pakkunud, möönab mees, et vastupidisel juhul oleks ta selle pakkumise peale tõsiselt mõelnud. «See on aga hüpoteetiline arutelu, elus ei ole midagi sellist juhtunud,» lisas ta tunnistuses.

2017. aasta 11. veebruaril sai Olle Alaverilt palve kohtuda Tallinna lennujaamas ühe välismaalasega. Enda sõnul Olle saksa keelt kõnelevat meest ei tundnud. Kohtumise eesmärk oli pakk vastu võtta ning saata see Cargobusiga Karel Tammjärvele. Pakki üle andes palunud saksa mees pakk Ollel kohe külma panna. Paki sisust ei teadnud Olle enda sõnul midagi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles