Kalev/Cramo jõudis superkarikas esimesena veerandfinaali, Tartu Ülikool alustas kindla võiduga

Postimees Sport
Copy
Rauno Nurger (palliga) vabaviskel.
Rauno Nurger (palliga) vabaviskel. Foto: BC Kalev/Cramo Facebook

Korvpalli Paf Superkarikas mängiti kolmapäeval kaks kohtumist, kui BC Kalev/Cramo alistas teistkordselt Tartu Kalev/Estiko numbritega 94:68 ja jõudis esimese klubina veerandfinaali ning Tartu Ülikooli korvpallimeeskond võitis 1/8-finaali avamängus SK Nord Aid/Cramo meeskonda 101:62.

Gabriel Bealer viskas Kalev/Cramo eest 18 punkti ja võttis 9 lauapalli. Marcus Keene tõi 17 punkti, 4 lauapalli ja 4 korvisöötu ning Rauno Nurger järgnes 15 punkti ja 8 lauapalliga. Indrek Sunelik sai kirja 11 ja Martin Dorbek 10 punkti ning 5 lauapalli, kirjutab Basket.ee.

Timo Eichfuss kerkis Kalev/Estiko parimaks 14 punktiga. Ott Toomsalu lisas 10 ning Jano Kunts 8 silma. Joosep Russak ja Artur Liiv viskasid võrdselt 7 punkti, kellest viimane sai kätte ka 10 lauapalli.

Tartu võidumängus Nord Aid/Cramo meeskonna üle kerkis parimaks William Rayman 18 punkti ja 7 lauapalliga. Robin Kivi kogus 16 ning Channel Banks 15 punkti. Tomas Balciunas järgnes 14 punkti ja 7 lauapalliga ning Patrik Saal sai kirja 12 silma.

Võõrustajate resultatiivseim oli Kristjan Keres 15 punktiga. Georg Kask tõi 13 ning Madis Vesker 12 punkti ja 6 lauapalli. Pärtel Julius Pluss viskas 10 punkti, võttis 4 lauapalli ja andis 3 korvisöötu.

Kui Tartu peaks teises kohtumises oma edu säilitama, siis tuleb neil veerandfinaalis vastamisi minna just BC Kalev/Cramoga. Korduskohtumine peetakse Tartus reedel, 25. septembril. 

Täna on karikavõistlustel kavas kaks kohtumist, kui G4S Noorteliiga võõrustab Audentese spordikeskuses Rakvere Tarva meeskonda ja TALTECH sõidab külla Kadrina Karudele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles