Marko Mett koroonast tingitud tagasilöögist, naiste võrkpalli valukohtadest ning suurest missioonist

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Mullu jäi TalTech/Tradehouse'ile näppude vahele vaid Eesti karikas. Balti liiga finaalis tuli tunnistada Riia naiskonna 3:2 paremust.
Mullu jäi TalTech/Tradehouse'ile näppude vahele vaid Eesti karikas. Balti liiga finaalis tuli tunnistada Riia naiskonna 3:2 paremust. Foto: Tairo Lutter

Kui kõik läinuks plaanide kohaselt palliks TalTech/Tradehouse'i võrkpallinaiskond tänavu Soome meistrivõistlustel. Ent koroonaviiruse tõttu tuli see plaan suures osas sahtlisse tagasi panna ning koondislasi täis võistkond peab rahulduma olude sunnil Balti liiga ning Eesti meistrivõistlustega. 

Ent, kui olukord lubab, loodetakse sõprusmängude tarbeks siiski teisele poole lahte kiigata. «Soomlastega pole sillad ära põletatud, lihtsalt koroona tuli vahele. Me suhtleme nendega edasi ja proovime iga võistkonnaga ikkagi ühe sõprusmängu organiseerida ning otsa lahti teha. Kui selline lahendus jääb, et kõik koondise mängijad on ühes klubis, siis nende jaoks oleks see ikkagi teine tase,» sõnab naiskonna peatreener Marko Mett. 

Kui rääkida Balti liigast, siis siin on TalTechile külge riputatud suurfavoriidi silt. «Kõik eeldavad, et me peame kogu aeg võitma. Ega seegi väga meeldiv pole,» ei hakka Mett pingekoormat varjama ning meenutab seejärel eelmist hooaega. «Me saime eelmisel hooajal kaks kaotust, mis mõlemad tulid samasuguse stsenaariumiga (TalTech läks 2:0 ette, ent kaotas lõpuks 2:3 – K.J.). Üks tuli meie jaoks veel eriti valusal hetkel ehk Balti liiga finaalis. See oli meie esimene finaal, nüüd sel hooajal tahaks i-le punkti panna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles