TalTech tegi vigade paranduse ja seljatas kindlalt Selveri

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Credit24 Meistriliiga teises voorus võõrustas TalTech linnarivaali Tallinna Selverit. Kodumeeskond külalislahkust ei näidanud ja kirjutas tabelisse 3:1 võidu.

TalTech tuli mängule olles eile kaotanud Pärnule kuivalt 0:3. Täna sooviti kindlasti vigade parandust teha ja nõnda ka läks.

Kohtumist kontrolliti kohe esimestest pallivahetustest alates. Avageim kuulus neile 25:18 ja ka teine võeti numbritega 25:21 endale.

Pärast lühikest pausi suutis Selver siiski mängu elevust tuua ja väljakuperemeestele peavalu valmistada. Kolmas vaatus pöörati 25:19 enda kasuks.

Neljas geim oli tõeline triller. Punkt-punktis mingi lõpuni välja ja rohkem võimalusi geimivõiduks oli Selveril. Külalised ei suutnud nelja võimalust siiski ära kasutada ja teisel matšpallil TalTechi mehed ei väristanud ning rõõmupidu võis alata.

Enne mängu

TalTechi juhendab jätkuvalt Janis Sirelpuu. TalTech saab uuel hooajal arvestada Mihkel Tanila, Aleksander Eerma, Valentin Kordase, Tamur Viidalepa, Sten Perilluse, Joonas Popmani, Rasmus Meiuse, Jörgen Vanamõisa, Cris-Karlis Lepa, Jan Solovjovi, Jan Markus Üpruse, Markus Maila, Janno Õunpuu, Remo Torni ja Karlo Remy Kallendiga. Välismaalt otsitakse diagonaalründajat.

Selver on kahe hooaja vahel läbi teinud olulised muutused. Peatreeneritoolile toodi tagasi Rainer Vassiljev ja mängijatest värvatud ka koondise diagonaalründaja Renee Teppan ning nurgaründajad Kristo Kollo ja Andrus Raadik. Olulised liitujad on ka linnarivaali TalTechi ridades pallinud diagonaalründaja Mihkel Nuut ning kaks viimast hooaega Saaremaa Võrkpalliklubis mänginud Mart Toom. Selveris mängivad veel Oliver Orav, Mihkel Varblane, Renet Vanker, Marx Aru, Rauno Haidla, Sten Vahtras, Denis Losnikov, Helger Hääl, Mathisas Külvi, Karl Lilles, Kevin Õun, Krister Õun. Lisaks on meeskonnas soomlasest sidemängija Niko Haapakoski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles