Tiimipealiku ülestunnistus: jah, meie pakkusime välja, et lõpetame WRC-hooaja ringrajal

Postimees Sport
Copy
Monza ringrajal on aastaid peetud sõuvõistlust. Siin pildil istub ralliauto roolis legendaarne Moto GP äss Valentino Rossi.
Monza ringrajal on aastaid peetud sõuvõistlust. Siin pildil istub ralliauto roolis legendaarne Moto GP äss Valentino Rossi. Foto: LaPresse/Photo4/LaPresse

Ametliku kalendri kohaselt lõpeb autoralli MM-sari 22. novembril Belgias. Paar nädalat tagasi kirjutas aga portaal DirtFish, et tegelikult võib ruuduline lipp langeda detsembri esimesel nädalavahetusel Itaalias Monza ringrajal. M-Spordi pealik Richard Millener tunnistas, et Monza oli tehasetiimide mõte.

«Käisime selle välja koroonakriisi alguses, sest me ei teadnud, kas on võimalik rallisid korraldada või mitte,» selgitas inglane DirtFishile. «Meil on nüüd olnud kaks etappi ning kolmas ja neljas võistlus näivad samuti toimuvat. Peame Monza osas veidi mõtlema.»

Kuigi mõned allikad ütlevad, et Monza toimumine MM-rallina on kivisse raiutud, pole ametlikku teadet veel avaldatud. Milleneri hinnangul oleks tegemist võistlusega, millel pole ralli DNAga kuigi palju pistmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles