Draama Schumacherite peres: poeg ei taha minuga üldse tegemist teha

Postimees Sport
Copy
Ralf Schumacheri eksnaine Cora Schumacher
Ralf Schumacheri eksnaine Cora Schumacher Foto: www.imago-images.de/imago images/Future Image/Scanpix

Schumacherite vormelidünastia on astunud uude ajajärku. Vormel 1 klassi uksele koputab seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri poeg Mick, kuid legendaarse sõitja vennapoeg David püüab samuti püünele pääseda. Saksa meedia huviorbiiti pääseti seekord dramaatilisel moel, sest noormees on otsustanud lõpetada suhtlemise oma emaga.

«Minu poeg ei taha minuga üldse tegemist teha. Ma isegi ei tea põhjust, võin vaid aimata. Tema teab kõike ainult oma isa vaatepunktist,» rääkis Davidi ema Cora Schumacher RTL-le.

Kunagise vormel 1 piloodi Ralf Schumacheri eksnaine Cora otsib eluarmastust Saksamaa telekanali RTLi sarjas «Cora armastuse maja». Tavapäraselt on tegemist lõbusa ja meelelahutusliku telesarjaga, kuid hiljutises osas tõusid emotsioonid kõrgele. Cora avaldas esimest korda, et tema suhe 18-aastase poja Davidiga on sisuliselt katkenud.

43-aastane Cora puistas südant saates osalenud meeskandidaatidele, kuid ei avalikustanud, miks poeg temaga suhelda ei taha. «Ma mõistan teda. Need on minu probleemid, need ei puuduta minu last. Minu poeg peaks takistamatult minema oma teed. Mulle teeb haiget, et ma ei saa tema elus osaleda,» lisas Cora ja lõpetas seejärel intervjuu.

Ralf ja Cora Schumacheri abielu lõppes pärast 14 aastat kooselu 2015. aastal, pärast seda on noor võidusõitja David elanud isa juures.

Kui Michael ja Ralf Schumacher olid aktiivsed vormelisõitjad, oli selge, et tähelepanu keskmes figureeris Michael. Igati loogiline, tema arvel on 91 F1-sarja etapivõitu ja 155 poodiumikohta, nooremal vennal polnud ette näidata ühtegi esikohta, esikolmikusse kerkis ta 27 korda.

Ajalugu kordub. Michaeli poeg Mick on sel aastal näidanud vormel 2 sarjas küpseid etteasteid ning juba sahistatakse, et 21-aastane sakslane pääseb uuel hooajal F1-sarja. Kolm aastat noorem onupoeg David sõitis tänavu vormel 3 klassis, kuid ei pääsenud kordagi esikümnesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles