Karol Mets on siirdumas Rootsist Saudi Araabiasse

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Karol Mets.
Karol Mets. Foto: ANDREAS SANDSTRÖM/imago images / Bildbyran

Eesti jalgpallikoondise 27-aastane keskkaitsja Karol Mets on siirdumas Stockholmi AIK-st Saudi Araabia klubisse FC Ettifaq.

Rootsi väljaande Sportbladeti andmetel teenib AIK ülemineku eest 4 miljonit Rootsi krooni ehk 380 000 eurot.

Mets liitus AIK-ga 2019. aastal 300 000 euro suuruse üleminekutasu eest, olles eelnevad kaks hooaega mänginud Hollandi klubis Breda NAC-is. AIK ridades mängis Mets nii poolkaitses kui ka keskkaitses. Ta sai kirja 42 kohtumist ning lõi ka kaks väravat.

Sportbladeti teada sõlmib Mets uue koduklubiga kolmeaastase lepingu. Viimase sammuna enne üleminekut tuleb tal läbida veel meditsiiniline kontroll.

FC Ettifaq on Saudi Araabia suuruselt kuuenda rahvaarvuga linnas Dammamis tegutsev jalgpalliklubi. Riigi meistriks on Ettifaq kroonitud kahel korral, kuid tiitlid jäävad kaugesse minevikku (1982/83 ja 1986/87). Eelmisel hooajal saavutas klubi 16 meeskonnaga kõrgliigas kaheksanda koha.

Uut hooaega alustab Ettifaq 18. oktoobril, kui sõidab külla mullu 11. koha teeninud Al-Ittihadile. Kui üleminek ametlikuks vormistatakse, saab Metsast esimene eestlane, kes Saudi Araabia kõrgliigas mänginud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles