McGregor muudab taas meelt ja naaseb vabavõitlusesse?

Karl-Joosep Küngas
Copy
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: Brian Lawless/PA

Vabavõitlussarja UFC president Dana White on valmis korraldama järjekordset meistrilahingut, kus peaksid osalema Dustin Poirier ja Conor McGregor. Selline korraldus annab üha enam aimu, et McGregor naaseb taaskord suurde sporti.

UFC president saatis ameeriklasele Poirierile kutse osalemaks korduskohtumises iirlase McGregoriga. Olgugi, et eelmise võistluse võitis just McGregor, siis Iiri vabavõitleja teatas suvel karjääri lõpetamisest.

Esialgu planeeritakse antud lahingut tuleva aasta jaanuarisse, kuid pole teada, kas üritus ikkagi toimuda saab. Poirier on oma jah-sõna igaljuhul öelnud ning nüüd vaadatakse McGregori otsa. Korduvalt karjääri lõpetanud ja jälle naasnud iirlane soovis tegelikult juba ammu võistlusringi astuda, kuid talle ei antud võimalust. Lisaks soovib ta kindlasti suuremat tasu selle eest.

White pole otseselt mõista andnud, mis valemiga üritatakse McGregor nõusse saada. Praeguseks pole iirlane vähemalt oma seisukohta väljendanud.

McGregori ja Poirieri esimene lahing toimus 2014. aastal ning tehinlise nokoutiga võitis selle iirlane. Eelmisel aastal said mehed uuesti kokku ja jälle oli edukam McGregor. Näis, kas tuleval aastal võetakse ka kolmandat korda mõõtu.

32-aastane McGregor on karjääri jooksul pidanud 26 matši, millest väljunud võidukalt 22 korral. 2015. aastal hoidis ta esimese sportlasena kahes kaaluklassis meistrivöösid. Temast aasta noorem Poirier on pidanud samuti 26 lahingut ja võitnud nendest 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles