Kalev/Cramo homse vastase kolm korvpallurit nakatus koroonasse, mängu ära ei jäeta

Ville Arike
, reporter
Copy
Himki korvpallur Janis Timma (vasakul) on nakatunud koroonaviirusesse. Pildil on ta koos lauljast abikaasa Anna Sedokova pärast reedest Euroliiga mängu Ateena Panathinaikosega.
Himki korvpallur Janis Timma (vasakul) on nakatunud koroonaviirusesse. Pildil on ta koos lauljast abikaasa Anna Sedokova pärast reedest Euroliiga mängu Ateena Panathinaikosega. Foto: Alexander Shcherbak/TASS/Scanpix

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond reisib praegu Himki poole, kus homme on kavas VTB Ühisliiga mäng sealse meeskonnaga. Himki koduleht teatas täna kolmest koroonaviirusesse nakatunud korvpallurist, mäng homme ära ei tohiks jääda.

«Olime just Eesti-Vene piiril, kui saime teate nakatumistest Himki meeskonnas. Suhtlesime seejärel VTB Ühisliigaga, kust öeldi, et mäng toimub igal juhul. Reisime edasi,» ütles Kalevi esindaja Kaarel Sibul Postimehele. Kalev sõidab bussiga Peterburi ning sealt lennatakse edasi Moskvasse.

Eile toimunud testimisel said positiivse vastuse Janis Timma, Jevgeni Voronov ja Jordan Mickey. Klubi kodulehe teatel Mickeyl haigussümptomeid pole, Timma ja Voronov kurdavad veidi halvenenud enesetunde üle.

«Nood kolm meest homme ei mängi. Ühisliigast öeldi, et täna õhtul täpsustatakse asjaolusid,» lisas Sibul.

Himki pidas reedel Euroliiga mängu ja kaotas Ateena Panathinaikosele 76:78. Esmaspäeval oli Himki mänginud Ühisliiga raames Krasnojarskis kohaliku Jenisseiga, kus on viimaste nädalate jooksul avastatud viis koroonapositiivset mängijat.

Ühisliiga on viimaste päevade jooksul andnud selgelt mõista, et kui mõnes võistkonnas avastatakse koroonapositiivseid liikmeid, siis nood isoleeritakse, aga mänge hakatakse ära jätma alles viimases hädas.

Eelpool viidatud Jenisseil jäi neljapäeval peetud mänguks Minski Tsmokiga seitse tervet mängumeest, igaks juhuks registreeriti lisaks paar noort, kuid seitsmekesi mäng ära mängiti.

Moskva CSKAs teatati sarnaselt Himkiga kolmest positiivsest mängijast (Janis Strelnieks, Nikola Milutinov, Semjon Antonov), aga täna kell 13 alustati mänguga Krasnodari Lokomotiv-Kubani vastu CSKA võitis 94:80 (Clyburn 22, James 18, Hilliard 14, Šengelia 11 - Crawford 22, Williams 18, Kuzminskas 12). Ekskalevlane Reggie Lynch kogus Kubani heaks 20 minutiga 7 punkti ja 6 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles