Pikalt vaimse probleemiga võidelnud Austraalia korvpallitäht loodab napis riietuses tehtud piltidega teistele eeskujuks olla

Karl-Joosep Küngas
Copy
Liz Cambage palliga.
Liz Cambage palliga. Foto: JAVIER SORIANO/AFP

Naiste NBA üks suurimaid tähti Liz Cambage on aastaid võidelnud madala enesehinnanguga ja selle küüsis pikalt vaevelnud. Nüüd saatis ta maailmale edasi positiivse sõnumi, millega püüab inimesi inspireerida.

Naiste NBA üks suurimaid tähti Cambage tõdes, et on oma pikkuse tõttu tundnud palju ebamugavust. Kaua võttis ta looduse poolt antud sihvakust justkui nuhtlusena ja sisuliselt vihkas end. Kõik muutus vanusega paremaks, kuid noortele eeskujuks olles soovis ta oma kogemust ka teistega jagada.

Nädala alguses postitas Las Vegas Acesi 203 cm pikkune keskmängija endast sotsiaalmeediasse pilte, kus poseerib üsna napis rõivastuses. Sellel oli ka tagamõte. «Need on neile, kes ei tunne ennast oma kehas hästi või pole kindlad oma seksuaalsuses. Teismelisena vihkasin end väga kaua ja kahandasin ennast millekski, kes ma kindlasti polnud. Loodetavasti suudan vähemalt kedagi inspireerida neid keerulisi hetki ületades. Ma olen veendnud, et kõik inimesed on ilusad,» tõdes Cambage.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles