Kanepi: täna polnud minu päev

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: SCANPIX

Hooaega turniirivõiduga alustanud Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 27.) langes Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel teises ringis konkurentsist.

Turniiril 25. asetatud Kanepi pidi poolteist tundi kestnud mängus tunnistama venelanna Jekaterina Makarova (WTA 56.) 6:2, 7:5 paremust.

«Täna polnud minu päev, ma ei leidnud õiget tunnet ega rütmi,» tunnistas Kanepi Postimehele. «Paarismängus (Kanepi ja Julia Görges jõudsid 2. ringi – toim) mängisin tunduvalt paremini kui üksikus, võtsime vabalt, naersime ja oli lõbus.»

Kanepi on venelannaga nüüd kohtunud neljal korral ja võitnud vaid ühe matši. «Eks ta ole selline omamoodi mängija, ühelt poolt ebamugav, aga samas ka võidetav,» analüüsis Kanepi. «Kõikidega saab mängida ja kõiki saab võita.»

Küsimusele, mis oli tänases mängus suurimaks murekohaks, vastas Kanepi mõtlemata: «Serv. Head sujuvat rütmi polnud.»

Kanepi tegi tänases mängus kuus topeltviga ja servis kaks ässa, esimese servi õnnestumisprotsent oli vaid 52. Esimeses setis ei suutnud Kanepi kordagi oma servi hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles