Video Lakers jõudis NBA meistritiitlist võidu kaugusele

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Los Angeles Lakers tähtmängija Anthony Davis.
Los Angeles Lakers tähtmängija Anthony Davis. Foto: Kim Klement/USA TODAY Sports

Korvpalliliigas NBA jõudis Los Angeles Lakers meistritiitlist võidu kaugusele, kui alistas finaalseeria neljandas mängus 102:96 Miami Heati.

LeBron James viskas Lakersi kasuks 28 punkti, kogus 12 lauapalli ning andis 8 korvisöötu. Anthony Davise saagiks jäi 22 silma. Lisaks tabas ta 40 sekundit enne lõpusireeni mängu otsustanud kolmese. Heati parim oli 22 punkti, 10 lauapalli ja 9 korvisööduga Jimmy Butler.

Lakers juhib nelja võiduni peetavat finaalseeriat 3:1. Viies mäng peetakse ööl vastu laupäeva. «Saame väga hästi aru, mis on kaalul. Töö ei ole veel tehtud, kuid vastastel on selg vastu seina,» sõnas James.

Los Angeles Lakers võitis viimati meistritiitli 2010. aastal. Toona vedas Lakersit Kobe Bryant, kes hukkus tänavu jaanuaris kopteriõnnetuses.

Ajaloo jooksul on Lakers võitnud 16 NBA meistritiitlit. Enam on suutnud vaid Boston Celtics, kelle auhinnakapis on 17 karikat. Kolmandat kohta hoiab selles arvestuses 11 meistritiitliga Golden State Warriors. Kokku on NBA meistriks kroonitud 20 erinevat klubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles