Kimi Räikkönen pole oma lõppsõna öelnud ja jätkab kuninglikus vormelisarjas ka tuleval hooajal

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kimi Räikkönen Silverstone'i ringrajal
Kimi Räikkönen Silverstone'i ringrajal Foto: Hoch Zwei/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Soome vormelipiloot Kimi Räikkönen sõidab F1s ka järgmisel hooajal, kinnitab mainekas väljaanne.

Pikalt F1-karussellis keerelnud ja praegu Alfa Romeo meeskonnas sõitev Räikkönen jätkab samas tiimis ka tuleval hooajal. Kuigi ametlikku teavet selle kohta pole veel tulnud, siis suure tõenäosusega tullakse sellega lagedale järgmisel etapil Saksamaal, teatab portaal Autosport.

Kui Räikköneni osas sai Alfa Romeo ühe pusletüki paika, siis soomlase meeskonnakaaslane järgmiseks hooajaks on endiselt lahtine. Hetkel sõidab ta samas tiimis itaallase Antonio Giovinazziga. Tema kõrval peaks tuleval aastal hakkama sõitma, kas just Giovanazzi või hetkel F2s sõitev Mick Schumacher.

Räikkönen alustas oma F1 karjääri juba 2001. aastal Sauberi meeskonnast. Lisaks on ta keeranud nii McLareni, Lotuse ja Ferrari rooli. Viimase ridades krooniti ta 2007. aastal maailmameistriks.

Tänavu pole soomlane väga säravaid tulemusi näidanud. Üsna kesise Alfa Romeo vormeliga on tema arvel kaks punkti, mille teenis Itaalias sõidetud Tuscana GPl. Siiski saab vähemalt temast tänavu kõige kogenum F1 sõitja läbi aegade. Hetkel jagab ta seda tiitlit Rubens Barrichelloga, mõlemal kirjas 322 starti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles