Vene püss paukus, kuid meeskond kaotas taas

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Siim-Sander Vene (palliga) mängud on selleks hooajaks mängitud.
Siim-Sander Vene (palliga) mängud on selleks hooajaks mängitud. Foto: Baloncesto Fuenlabrada SAD

Siim-Sander Vene koduklubi Fuenlabrada teenis Hispaania korvpalli kõrgliiga neljandas mängus taas kaotuse, kui jäi võõral väljakul 87:91 alla Tenerifele.

Kuus minutit enne kohtumise lõppu oli Fuenlabrada veel 57:73 kaotusseisus, kuid raskest seisust suudeti välja tulla ning vahepeal oli seis isegi 84:86. Paraku lõppes sellega ka Fuenlabrada mängijate jõud ning tabelisse tuli kirjutada juba neljas kaotus, mis tähendab 19 meeskonna konkurentsis viimast kohta.

25 minutit mänginud Vene viskas 17 punkti ja noppis viis lauapalli. Eestlane oli eriti terav kaugvisetel, tabades üheksast kolmesest viis. Fuenlabrada parim oli 24 silmaga Melo Trimble. Võitjate resultatiivseim oli 19 punktiga Marcelinho Huertas.

Eile käis väljakul ka Janari Jõesaare koduklubi Manresa, kes jäi koduhallis 64:69 alla Andorrale. Jõesaar platsile ei pääsenud. Manresa on kahe võidu ja kolme kaotusega tabelis 11. kohal.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kitsing aitas Rytase võidule

Leedu meistriliigas tegi hea esituse Vilniuse Rytases mängiv Kristjan Kitsing, kes aitas koduklubi 107:80 võidule Šiauliai üle. 20 minutit mänginud eestlane viskas 11 punkti, millest kuus tulid kaugviskest. Rytase resultatiivseim oli 16 punktiga Rokas Gustys.

Rytas jätkab täiseduga, olles võitnud kõik viis kohtumist. Tabelis hoiab teist kohta Kaunase Žalgiris, kellel on kolm võitu ja kaotus.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles