GALERII Jalgpallikoondise 3:1 edu sulas nagu kevadine lumi. Aga viik jäi! (1)

Postimees Sport
Copy

Eesti jalgpallikoondis kohtus täna Rahvuste liigas koduväljakul Põhja-Makedooniaga, tehes 3:3 viigi. Kuidas matš täpselt kulges, vaata juba Postimehe otseblogist.

Enne kohtumist:

Eesti on käesolevas Rahvuste liigas pidanud kaks matši. Septembris jäädi koduväljakul 0:1 alla Gruusiale ja võõrsil 0:2 Armeeniale. Kui meie mehed pole peatreener Karel Voolaidi käe all võitnud üheksast kohtumisest ühtegi, siis Põhja-Makedoonia on viimases kümnes mängus alistanud viis vastast, kaotanud kolm lahingut ja teinud kaks viiki. Selge see, et nemad on täna favoriidid.

Sel kolmapäeval võõrustas Eesti maavõistlusmatšis Leedut, kellele jäädi alla 1:3. Põhja-Makedoonia madistas päev hiljem Kosovoga, kes alistati 2:1. Muide, Voolaidi ametiajal oli Pavel Marini Leedu võrku löödud tabamus alles teiseks.

Sinisärgid on Põhja-Makedooniaga kohtunud kolm korda, kuid viimane mäng toimus tervelt 13 aastat tagasi. Siis tehti 1:1 viik, varasemad kaks kohtumist kuulusid vastastele.

Muide, viimati tundis Eesti võidurõõmu 2019. aasta 26. märtsil, kui võõrsil oldi tänu Konstantin Vassiljevi tabamusele 1:0 parem Gibraltarist. Seejärel on meie koondise seis olnud nutune.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles