Koroonarosolje: korvpallimaailm on pahupidi, Kalevi 0:20 vaid väike pusletükk, Prantsusmaal nakatunud mängija väljakul

Ville Arike
, reporter
Copy
Peterburi Zenidi meeskond tänab pärast reedel Barcelona üle saadud võitu publikut. Praeguseks on tiimis teatatud juba 13 koroonapositiivsest isikust.
Peterburi Zenidi meeskond tänab pärast reedel Barcelona üle saadud võitu publikut. Praeguseks on tiimis teatatud juba 13 koroonapositiivsest isikust. Foto: Alexander Demianchuk/TASS/Scanpix

BC Kalev/Cramo meeskond ja Eesti korvpallisõbrad said laupäeval paraja šoki, kui selgus, et meeskond ei saa sõita kahele järgmisele Ühisliiga mängule ning lisaks saab Krasnodari Lokomotiv-Kubanilt 0:20 kaotuse. See on uus reaalsus, kus kannatajaid on teisigi, ja peame lihtsalt harjuma. Kui see harjumine ikka on võimalik.

Hakkame pihta kõrgemalt tasemelt, Euroliigast. BC Himki, kellega Kalev kohtus Ühisliiga raames alles eelmisel esmaspäeval, pidi reedel vastu võtma Kaunase Žalgirise. Enne mängu selgus, et lisaks varasematele nakatunutele andsid Himki mängijatest positiivse koroonatesti ka Greg Monroe ja Maksim Baraškov. Sama saatus tabas Žalgirise tsentrit Joffrey Lauvergne’i.

Suisa üheksa puudujat

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles