Ogier kostitas heldelt Tänakut: võitjaid pardal pole, aga õiged pudelid küll

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak (paremal) ja Sebastien Ogier (keskel).
Ott Tänak (paremal) ja Sebastien Ogier (keskel). Foto: REPORTER IMAGES / EPA/Scanpix

Autoralli MM-sarja Sardiinia etapp kulges maailmameistrite Sebastien Ogier´ ja Ott Tänaku jaoks vastakate emotsioonidega, kuid võistluse järel lasti end mõnusalt lõdvaks. 

Meie mees langes kõrgest mängust juba esimese päeva alguses, mil ta kaotas Hyundai vedrustuse probleemide tõttu parematele ligi kaks minutit. Lõpuks õnnestus välja võidelda kuues koht ning punktikatse maksimum. 

Ogier pidas tulist võitlust teisele kohale. Veel lõpu eel oli ta edu Neuville´i ees 1,7 sekundit, kuid viimase katsega läks belglane temast ikkagi mööda. Prantslane lõpetas kolmanda positsiooni ja punktikatse kolme lisasilmaga. 

Mõned tunnid pärast võistluse lõppu postitas Ogier´ sotsiaalmeediast vahva foto, kus nad tema eralennukis koos Tänakuga kvaliteetset punaveini. «Võitjaid pardal pole, aga õiged pudelid küll,» säutsus kuuekordne maailmameister. 

Veidi hiljem jagas Ogier´ abikaasa Andrea Kaiser Twitteris videot, kus lisaks tema mehele oli tagaistmel ka Tänak. «Sõidutan kahte maailmameistrit. Neile päris ohtlik,» kirjutas Kaiser, kes manitses meie meest turvavöö peale panema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles