Peatreener Voolaid: peame olema valmis, et sõjas armeenlased on valmis rahva nimel ekstra pingutama (5)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Eesti jalgpallikoondise peatreener Karel Voolaid.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Karel Voolaid. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondis läheb homme kodusel Lilleküla staadionil vastamisi Armeeniaga. Kuu aega tagasi Jerevanis toimunud kohtumise kaotasid sinisärgid 0:2 ning peatreener Karel Voolaidi sõnul peame seekord rohkem mängus püsima ning olema valmis selleks, et vastased on sõjast tingituna valmis endast veelgi rohkem andma. 

Kui eile teatas Eesti koondis kahest sunnitud vangerdusest, mil laagrist lahkusid Siim Luts ja Markus Soomets ja nende asemel liitus rahvusesindusega Martin Miller, siis täna andis peatreener Karel Voolaid teada, et Armeenia vastu ei saa neid aidata ka poolkaitsja Mihkel Ainsalu, kes tegi pühapäevases mängus Põhja-Makedoonia vastu liiga enda hüppeliigesele. 

Milleri asemele toomist põhjendas juhendaja järgnevalt. «Ta on universaalne mängija ja oli niigi selles väikeses grupis, kes pidi olema valmis [koondisega] liituma. Ta on võimeline katma väljakul erinevaid positsioone ja minu silmis hetkel parim valik,» sõnas Voolaid ning lisas, et ülejäänud mehed on kõik täie tervise juures. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles