Taavi Rähn aitas koduklubi võidule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rähn.
Taavi Rähn. Foto: Soccernet.

Eesti vutikoondislaste Taavi Rähni ja Ats Purje koduklubide tulemused Kubok Sodružestval jätkusid samas joones avapäevaga - Ekranas võitis ja Inter kaotas.

Rähn tegi taas kord kaasa kogu kohtumise, kui Panevežyse Ekranas alistas Dušan Matovici 10. minuti väravast 1:0 Venemaa U21-koondise, vahendab soccernet.ee. Leedu klubi kindlustas sellega sisuliselt ka alagrupist edasipääsu.

Purje mängis Turu Interi eest esimese poolaja, kui Soome meistrid jäid 1:3 alla Aserbaidžaani tšempionile Bakuu Interile. Soome klubile tähendas teine järjestikune kaotus edasipääsulootuste kadumist.

D-alagrupist kindlustas koha veerandfinaalis Läti meister FK Ventspils, kes võitis täna 1:0 Kirgiisia klubi FK Dordoy-Dinamo Narõn. Just kirgiisidega mängib Turu Inter ülehomme oma viimase mängu, otsustades grupi kolmanda koha saatuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles