Paar tundi enne mängu vallandatud Hunt jahib uut töökohta

Christopher Krutto
Copy
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Mark Alberti/ZUMAPRESS.com

Ameerika jalgpalli mängija Margus Hunt jäi nädala alguses vaid paar tundi enne mängu algust töötuks, kui leivaisa New Orleans Saints otsustas temaga lepingu lõpetada.

Saints tegi koosseisus mitu muudatust ja paraku oli üheks lahkujaks ainsa eestlasena Põhja-Ameerika jalgpalliliigas NFL mängiv Hunt.

Kaitseliinis tegutsev Hunt pidi tegema ruumi nurgakaitsjale Ken Crawleyle. Hunt oli liitunud meeskonnaga ajutise lepinguga möödunud nädalal, kuid hea esitus andis lootuse kohale ka tulevikus.

Saints tõi Chargersi vastu koosseisu ka ründeliinis tegutsevad Austin Carri ja Garrett Griffini. Nemad mängisid varem Saintsi treeningvõistkonnas, kuid said võimaluse pärast Michael Thomase ja Jared Cooki vigastusi.

Seetõttu sai Hundist vabaagent ja tema vastu näitas huvi üles mitu meeskonda. Neist üks oli Cincinnati Bengals, kelle ridades eestlane aastatel 2013-2016 mängis.

Lähipäevil lähebki Hunt nende juurde ennast näitama ja loodab teenida uue lepingu. Benglasil on hooaja algusest kirjas võit, viik ja kolm kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles