Hispaania meedia: Pepe häbistab jalgpalli

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pepe (vasakul) astumas meelega FC Barcelona tähtmängija Lionel Messi käe peale.
Pepe (vasakul) astumas meelega FC Barcelona tähtmängija Lionel Messi käe peale. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikarikasarja veerandfinaali avakohtumises alistas FC Barcelona eile võõrsil 2:1 Madridi Reali. Tulemusest rohkem pakkus kõneainet Reali mängumehe Pepe häbiväärne käitumine.

Kohtumise teisel poolajal üritas Pepe meelega vigastada Barcelona tähtmängijat Lionel Messit, kui Reali mängumees astus meelega pikali tõmmatud Messi käe peale.

Inetu vahejuhtum leidis pärast mängu Hispaania meedias palju kajastamist ning juhtumist avaldati mitmeid fotosid. «Pepe on avalikkusele ohtlik,» teatas Mundo Deportivo.

«Jälle Pepe. Portugallast tabas jälle ajutine meeltesegadus ja üritas lamava Messi vasaku käe peale astuda,» pahandas Hispaania suurim spordileht Marca. «Pepe käitumine oli vastuvõetamatu. 

Pepe käitumisest olid šokeeritud ka teised. «Pepe on idioot. Mõnikord lähevad inimesed endast välja,» kirjutas Manchester Unitedi staar Wayne Rooney Twitterisse.

Vaata videot Pepe häbiväärsest käitumisest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles