Nädal aega töötu olnud Margus Hunt naasis esimese koduklubi ridadesse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Margus Hunt (paremal).
Margus Hunt (paremal). Foto: Michael Hickey/AFP/Scanpix

Ameerika jalgpalli liigasse kuuluv Cincinnati Bengals andis teada, et on värvanud endale töökohata jäänud kaitsemängija Margus Hundi. Talle tegi ruumi samal positsioonil mängiv Andrew Brown.

Tegemist on Hundi jaoks tänavu juba teise meeskonnaga, sest ainult seitse päeva tagasi vallandati ta New Orleans Saintsi ridadest. Seejuures teatati mängumehele lepingu lõpetamisest ainult kaks tundi enne mängu.

Seejuures oli Bengals NFLi klubi, kes eestlase 2013. aastal noormängijate värbamisel endale meeskonda valis, seda teises voorus 53. valikuna. Kokku mängis Hunt Bengalsis neli hooaega ja jooksis väljakule 44 kohtumises.

«Cincinnatis on väga palju tuttavaid nägusid. Siin saan võimaluse väljakule joosta ja meeskonnale midagi juurde anda,» tõdes Hunt meeskonna kodulehel antud usutluses.

Bengals pole hooaega just parimalt alustanud. Seni on kuue vooruga võidurõõmu maitstud ainult korra ning tabelis paistab ka neli kaotust ning üks viigipunkt. Sellega hoitakse AFC põhjadivisionis viimast kohta. Seda seisu on võimalik nii Hundil kui ka kogu Bengalsi rivistusel parandada juba pühapäeval, mil koduväljakul võõrustatakse viimases voorus tõsiselt hävinud Cleveland Brownsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles