Barcelona peatreener Messi kesistest esitustest: vähemalt on ta õnnelik

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Nick Potts/PA

Hispaania jalgpallihiid Barcelona teeb kõik selleks, et kindlustada oma talismani jätkamine senises koduklubis ka tulevikus.

Barcelona võis hingata suve lõpus kergendatult, kui Lionel Messi loobus vähemalt mõneks ajaks lahkumismõtetest ja mängib vähemalt järgmise suveni Kataloonia suurklubis. Selle najalt suudeti ka koduliigas kaks võitu järjest noppida, kuid nüüd on mängupilt läinud üha kehvemaks.

Viimases kahes voorus on lepitud ainult ühe punktiga ning viimati alistuti võõrsil 0:1 Getafele. Peatreener Ronald Koeman polnud oma hoolaaluste tegutsemisega rahul, kuid väga kriitiliselt ei julge ta Messi suunal öelda. «Mul ei ole tema suhtumise kohta midagi öelda. Ta esitused võiksid küll paremad olla, aga vähemalt on ta õnnelik ning soovib endiselt kaptenina Barcelonat esindada,» selgitas hollandlane.

Täna alustab Barcelona järjekordset teekonda Meistrite liigas ning G-alagrupi esimeses voorus võõrustatakse Ungari võistkonda Ferencvarost. Kui ungarlastest peaks Barcelona suure tõenäosusega jagu saama, siis jalgpallimaailm ootab järjekordset lahingut Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi vahel, mis peaks tuleval nädalal Torinos.

Juventus on selles kohtumises Koemani hinnangul favoriit ja suursoosik ka kogu Meistrite liiga võitmiseks. Tegemist on väga üllatava avaldusega, kuna Messi üks kriteerium oli meeskonnas püsimiseks, et tuleb taaskord tiitlite nimel heidelda. «Kui oled Barcelona, siis soovid alati võidelda võidukarikate eest, seda nii Hispaanias kui ka Euroopas. Pean siiski tõdema, et me ei ole mingid favoriidid, kuid võime endiselt kaugele jõuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles