Kalev/Cramo naaseb platsile, kuid pikk paus jättis mitmes mõttes jälje

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kalev/Cramo meeskond ei saanud pikalt koos treenida.
Kalev/Cramo meeskond ei saanud pikalt koos treenida. Foto: VTB

BC Kalev/Cramo pidanuks 11. oktoobril pidama Krasnodaris sealse Lokomotiv Kubaniga VTB Ühisliiga matši, ent kaks päeva varem diagnoositi Tanel Kurbasel koroonaviirus. Sealt alates on mängijaid püsinud eneseisolatsioonis.

Eesti esiklubi mänge tühistati ning lükati edasi. Ühistrenne pole saanud võistkond teha peaaegu kaks nädalat. Pallurid jooksid metsas ning said spordisaalis käia peale viskamas ühe või kahe kaupa. Viimati peeti võistlusmäng 5. oktoobril võõrsil Moskva Himki vastu. Platsile naastakse täna õhtul, kell 19 võõrustakse Eesti-Läti liigas Tallinna Kalev/TLÜ-d.

«Kuigi VTB liiga reeglite järgi võivad negatiivse testivastuse andnud mängida, siis suhtluses terviseametiga selgus, et meil pole mõistlik Venemaale sõita ja peame jääma kodumaal isolatsiooni. Sellest tingituna said mängijad individuaalselt treenida, teha metsajooksu. Pärast kahte negatiivset testi saime ka saalis käia: ükshaaval ja kahekaupa, erinevate korvide all,» selgitas Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask ERRi spordiportaalile.

Ta lisas, et koroonatestide arv on aja jooksul tõusnud. Kogu võistkonda kontrollitakse iga nelja päeva tagant. «Need, kes seda ninatorkimist on saanud omal nahal kogeda, teavad, et see pole mõnus. See jätab jälje,» märkis Kask. 

Lisaks muudab Kalev/Cramo olukorra keeruliseks üsna hõre rivistus, täna on valmis mängima kaheksa-üheksa meest. Eemale jäävad Kurbas, Himki mängus õlga vigastanud Gabe Bealer ja esiklapse sündi ootav Martin Dorbek. Küll aga peaks hooaja esimeseks mänguks platsile jooksma Chavaughn Lewis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles