Eva-Lotta Kiibuse ilusat hooaega tabas väike tagasilöök

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Eva-Lotta Kiibus.
Eva-Lotta Kiibus. Foto: nph / Hafner via www.imago-images.de/imago images/Nordphoto/Scanpix

Järjest paremaid tulemusi saavutav iluuisutaja Eva-Lotta Kiibus valmistus karjääri esimeseks täiskasvanute ISU GP-ks, kuid võistlus jääb ära.

17-aastase sportlane pidanuks jääle tulema 13. novembril Prantsusmaal Grenoble´is. Koroonaviiruse ulatusliku leviku tõttu otsustati võistlus aga ära jätta. GP-etappidele pääseb vaid kutse või edetabeli alusel. Kiibus teenis koha tänud headele esitustele. 

Tal on tänavu suurepäraselt läinud kahel Challenger-sarja võistlusel. Saksamaal jäi Kiibuse saagiks esikoht, Ungaris oli ta teine. Neist viimasele lisab aga kaalu tõik, et konkurents oli üsna tugev ning kohast tähtsam oli isiklik tippmark 184,27 punkti. 

«Kõik sai nii tehtud nagu plaanisime. Võib öelda, et tegemist oli peaaegu ideaalse sooritusega ja seda näitas ka tulemus, sest lühikavaga teenisin viis punkti enam kui varem. Muidugi saab alati paremini teha, kuid olen kindlasti rahul,» oli Kiibus eriti rahul lühikavaga. 

Edasine võistluskalender on veel üsna segane. Kindlasti kuuluvad tema võistluskavva jaanuarikuine EM Horvaatias ning märtsis MM Rootsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles