Kalev/Cramo alustas Eesti-Läti ühisliigat võidukalt

Postimees Sport
Copy
Viimati 2018/19 hooajal Kalev/Cramos mänginud Chavaughn Lewis taasliitus klubiga ja viskas oma esimeses Eesti-Läti ühisliiga kohtumises 10 punkti.
Viimati 2018/19 hooajal Kalev/Cramos mänginud Chavaughn Lewis taasliitus klubiga ja viskas oma esimeses Eesti-Läti ühisliiga kohtumises 10 punkti. Foto: Erik Tikan

Eesti-Läti korvpalli ühisliiga hooaega alustanud BC Kalev/Cramo alistas avamängus koduväljakul Tallinna TLÜ/Kalevi 98:88.

Esimese veerandajaga liidriohjad haaranud Cramo juhtis poolajavileks 13 punktiga 47:34. Otsustavale veerandile läks Eesti esiklubi vastu 17 punktilise eduga, kuid 3.35 enne kohtumise lõppu jõudis TLÜ/Kalev üheksa punkti kaugusele. 1.51 enne lõpuvilet teenis Cramo tehnilise vea ning pärast TLÜ/Kalevi tabavaid vabaviskeid oli vahe vaid viis punkti.

Sellest lähemale aga nn «väike Kalev» ei jõudnud ning kohtumine lõppes Cramo 10 punktilise võiduga 98:88. Võitjate parimana viskas Marcus Keene 26 punkti, Kregor Hermeti arvele jäi 20 punkti ja üheksa lauapalli. TLÜ/Kalevi poolelt vedas mängu Brandis Raley-Ross, kes viskas 24 punkti, andis üheksa resultatiivset söötu ja võttis viis lauapalli. Emmanuel Wembi kontole kogunes 20 silma ja seitse lauapalli.

Cramo alustas seega hooaega võidukalt, TLÜ/Kalevile oli tegemist teise kaotusega, kuid teenitud on ka üks võit. Järgmise Eesti-Läti ühisliiga kohtumise peab Kalev/Cramo 28. oktoobril Rakvere Tarvasega. TLÜ/Kalev aga juba laupäeval TalTechiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles