Venemaa miljardäri poeg teenib suure tõenäosusega koha kuninglikus vormelisarjas (2)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Nikita Mazepin (vasakul) ja tema kõrval seisev Mick Schumacher võivad tuleval hooajal mõlemad kuuluda Haasi vormelimeeskonda
Nikita Mazepin (vasakul) ja tema kõrval seisev Mick Schumacher võivad tuleval hooajal mõlemad kuuluda Haasi vormelimeeskonda Foto: James Gasperotti/ZUMAPRESS.com

Vormel 1s kesiseid tulemusi näitav Haasi meeskond otsustas teha kannapöörde ja loobuda mõlemast praegusest sõitjast. Neid asuvad suure tõenäosusega asendama kaks noort sõidumeest, kellest üks on venelane Nikita Mazepin.

Täna teatas seni veel Haasis kihutav Romain Grosjean, et tänavune hooaeg jääb talle praeguses meeskonnas viimaseks. Seejuures on prantslane olnud Haasi meeskonnas esimesest päevast alates, mil F1ga liituti, kuid nüüd tuleb teha ruumi teistele võidusõitjatele.  

«Olen näinud kõike päris algusest ning selle viie aasta jooksul on olnud nii häid kui ka halvemaid päevi. Kokku olen teeninud 92 sõiduga 110 punkti ning see teekond oli kõike seda väärt. Õppisin väga palju, seda nii sõitja kui ka inimesena,» tõdes prantslane, kes saab Haasis sõita veel kuus võistlussõitu.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles