Cristiano Ronaldo andis järjekorras kolmanda positiivse koroonaproovi

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo Portugali jalgpallikoondise dressis.
Cristiano Ronaldo Portugali jalgpallikoondise dressis. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Scanpix

Kahe nädala eest koroonaviirusega nakatunud maailma üheks parimaks jalgpalluriks peetav Cristiano Ronaldo andis järjekorras kolmanda positiivse koroonaproovi.

Teisipäeval tehtud testi tulemus tähendab, et portugaallane peab kodust vaatama kolmapäevast Meistrite liiga lahingut, kui Juventusele sõidab külla Ronaldo igipõline rivaal Lionel Messi ja Barcelona.

Esimest korda sai Ronaldo Covid-19 viirusega nakatumisest teada 13. oktoobril, mil viibis Portugali rahvuskoondise juures. Portugali alaliidu teatel pallivõluril mingeid sümptomeid ei esinenud ning ta lahkus kohe koondise juurest, et suunduda eneseisolatsiooni.

Kuigi sportlane määrati eneseisolatsiooni, otsustas ta oma eralennukiga reisida Portugalist Itaaliasse, kus asub tema praegune kodu. Jalgpallitäht naasis sinna juba 14. oktoobril.

Eelmisel neljapäeval sai Ronaldo naasmine jalgpallimurule eelmise tagasilöögi, kuna Itaalias antud teine koroonaproov osutus positiivseks. See tähendas, et Juventuse talisman jäi eemale pühapäeval toimunud Itaalia kõrgliiga kohtumisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles