Kaptenirolli täitnud Klavan aitas Cagliari karikasarjas järgmisesse ringi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Jonathan Moscrop/ZUMAPRESS.com

Itaalia karikasarjas kolmandas ringis võõrustas pikaaegse Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Cagliari esiliigasse kuuluvat Cremoneset. Üllatavalt võrdseks kujunenud lahingust väljus 1:0 võiduga ikkagi Klavan ja Cagliari.

Tänu loosiõnnele peeti Cagliari ja Cremonese lahing Sardiinias ning nõnda ei pidanud Itaalia kõrgliigas alles kolm päeva tagasi Crotonega madistanud Cagliari kuskile reisima. Võrreldes liigakohtumisega tegi Cagliari peatreener Eusebio Di Francesco algkoosseisus koguni 10 vahetust ning nõnda teenis võimaluse ka Klavan.

Kõik 90 minutit väljakul tööd teinud eestlane sai oma tegutsemisega ka hästi hakkama, kuna värav hoiti kindlalt puutumatuna. Cremonese jõudis küll kohtumise vältel seitsmele pealelöögile, kuid suuremat ohtu nad endast ei kujutanud.

Mängu kangelaseks tõusis Klavani kõrval äärekaitses tegutsev Paolo Farago, kes 69. minutil kohtumise ainsa värava kirja sai. Kusjuures oli see 27-aastase itaallase esimeseks tabamuseks tänavusel hooajal.

Järgmises ringis läheb Cagliari vastamisi, kas kõrgliiga vastase Verona Hellasega või esiliigas palliva Veneziaga. Mullu jõudis Klavani koduklubi karikasarjas viiendasse ringi ehk 16 parema sekka, kus tunnistati Itaalia suurklubi Milano Interi selget 4:1 paremust.

Ühtlasi kandis meie koondislane tolles kohtumises Cagliari kaptenipaela:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles