Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

BLOGI JA GRAAFIK Õnn soosib tugevaid? Mercedese taktika tõi Hamiltonile esikoha, Verstappeni ootamatu häda kaksikvõidu ja MM-tiitli

Postimees Sport
Copy

F1-karussell keerles sel nädalavahetusel Itaalias, kus legendaarsel Imola ringrajal teenis järjekordse võidu Lewis Hamilton. Mercedestel kindlustas kaksikvõidu Valtteri Bottas, kes tõusis teiseks Max Verstappeni katkestamise tõttu. Võistluse käigu leiab allolevast blogist, täispika järjestuse graafikult. 

Kvalifikatsioon:

Sel hooajal on Mercedesed kvalifikatsioone valitsenud ja erinev ei olnud ka 13. etapp. Pühapäevasele GP-le saab sel aastal neljandat korda parimalt stardipositsioonilt startida Valtteri Bottas (Mercedes, 1.13,609). Ülinapilt jäi Bottasele alla tiimikaaslane Lewis Hamilton (Mercedes, +0,097), teisest reast saavad lähte Max Verstappen (Red Bull, +0,567) ja Pierre Gasly (AlphaTauri, +0,893). Vähem kui sekund kaotasid võitjale ka viienda ja kuuenda aja sõitnud Daniel Ricciardo (Renault, +0,911) ja Alexander Albon (Red Bull, +0,963).

Vabatreening:

Emilia Romana GP-l sõideti ainult üks vabatreening, mille võitis kuuenda MM-tiitli suunas liikuv Lewis Hamilton (Mercedes) ajaga 1.14,726. Teisele kohale tuli Red Bulli piloot Max Verstappen (+0,297) ja kolmandaks jäi Hamiltoni tiimikaaslane Valtteri Bottas (+0,492). Suurepärase alguse nädalavahetusele tegi Pierre Gasly, kes suutis AlphaTauriga tulla neljandale kohale (+0,907).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles