Kitsingul oli hea viskepäev, aga Rytas kaotas kolmanda mängu järjest

Karl Mihkel Eller
Copy
Kristjan Kitsing.
Kristjan Kitsing. Foto: Julius Kalinskas/Scanpix

Leedu korvpalli kõrgliigas kaotas Eesti koondislase Kristjan Kitsingu koduklubi Vilniuse Rytas tabeli neljandale Nevežisele 94:100. Kaotuse taustal tegi hea esituse Kitsing, kes kujunes oma meeskonna üheks suurimaks punktimasinaks.

Kodus mänginud Nevežis lükkas tempo kohe alguses üles ning juhtis avapoolaja järel 50:44. Teisel poolajal Rytas elavnes, kuid kaks minutit enne kohtumise lõppu oli vahe paisunud 11 punktile. Viimasel minutil tehti aga veel viimane üritus ja korraks jõuti nelja punkti kaugusele, kuid lõpuks tuli neil ikkagi vastase paremust tunnistada.

Kitsing alustas mängu algviisikus ning viskas kokku 17 punkti, kaugviskeid pani ta teele seitse, millest tabas neli. Lisaks hankis ta kaks lauapalli, kokku viibis eestlane väljakul 22 minutit. Christopher Mccullough tõusis 19 punktiga klubi resultatiivseimaks mängijaks, lisaks hankis ta kuus lauapalli ja andis kaks resultatiivset söötu. Nevežise parim oli 22 punkti visanud Domantas Vilys.

Rytasele oli tegemist kolmanda kaotusega järjest. Esmalt kaotati pühapäeval liiga suurimale rivaalile Kaunase Žalgirisele kodusaalis 72:84, teisipäeval jäädi Meistrite liiga avamängus alla Peristerile 88:106.

Laupäevase kaotusega Rytas tabelikohta ei loovutanud ning jätkab teisel kohal. Liider on kuuest mängust viis võitu teeninud Žalgiris, Rytase arvel on kuus võitu ja kaks kaotust. Kolmandaks tõusnud Nevežis on teeninud viis võitu ja kaks kaotust.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles